Ketnet Zomertour

En ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten. 06-07 Ketnet Zomertour mét LikeMe strijkt neer in Zeebrugge 06-07 Voorbereidingen voor 39ste Cactusfestival gestart 06-07 Onverbeterlijke dief duwt 83-jarige vrouw tegen de grond en steelt haar.


Toon Hermans Gala Op Oudejaarsavond Te Zien Op Tv Oudejaarsavond Cabaretiers Jochem Myjer

1745 Ketnet Zomertour mét LikeMe strijkt neer in Zeebrugge 1725 Voorbereidingen voor 39ste Cactusfestival gestart 1516 Vrachtwagen met varkenkadavers kantelt in gracht.

. Concert Ketnet Zomertour in Zeebrugge 10072022 10072022 tot 10072022 Zeebrugge. Zeven dagen op zeven open en populair bij jan en alleman. 1745 Ketnet Zomertour mét LikeMe strijkt neer in Zeebrugge 1725 Voorbereidingen voor 39ste Cactusfestival gestart 1349 Onverbeterlijke dief duwt 83-jarige vrouw tegen de grond en steelt haar.

Op maandag 15 augustus is er de Ketnet Zomertour en de zomer wordt afgesloten met het Trax Festival. Alle bands spelen volwaardige concertsets op één en hetzelfde podium. De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up.

Foodtruckfestival SMAAK - Grimbergen - 0807 1007. De zomertour strijkt neer in Sint-Niklaas Zeebrugge Tienen Wenduine Deinze en Roeselare. Buitenspeeltuin Dolfijn Skatepark.

Ketnet Zomertour in Wenduine. Ook vaste waarden als de Kippenworp en Willy Sommers keren terug. Van 8 jul tot 10 jul.

Open op ma di wo do vr za zo. Brugge maakt zich stilaan op voor de komst van een hele resem nationale en internationale helden. De Ketnet-ateliers in Bokrijk zorgen.

De Ketnet Zomertour en Gers Pardoel brengen een bezoekje aan de Leiestad. HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België HLNbe brengt je het allerlaatste nieuws 2424 en 77 uit binnen - en buitenland evenals dichtbij met nieuws uit je. Met deze 7 activiteiten in het Waasland en Dendermonde kan jouw zomer niet meer stuk.

Geheimen op zolder 2 - Theaterhuis Banann. Zomeren in Tienen Jazz Tienen. Van 9 jul tot 10 jul.

Misdaad en Straf - Lazarus. Hier vind je alle informatie over de evenementen en wedstrijden van Ketnet en Ketnet Junior. Van kajakken tot meezingen op de Ketnet Zomertour.

Ketnet breekt ook regelmatig uit met allerlei events zoals Ketnet Freezzz Ketnet Zomertour Ketnet Musical and Like me in Concert. In de Pismolenstraat in Kruibeke wordt dit weekend heraangeknoopt met de jaarlijkse traditie om de zonnewende te vieren. Schatten van Vlieg in het GUM en de Plantentuin.

WaaslandDendermonde De zomervakantie is weer aangebroken. Van 8 jul tot 10 jul. Alleen op de jaarlijkse buitenspeeldag in april gaan de lichten één namiddag lang onverbiddelijk uit en moeten alle ketten buiten pret maken ver van hun scherm.

Tijd om leuke uitstapjes. Van 9 juli 2022 tot 10 juli 2022. Schrijf je in op de.

Ketnet Zomertour mét LikeMe strijkt neer in Zeebrugge. 8 leuke activiteiten voor kinderen tijdens de zomervakantie in Brugge en aan de kust. Festival We Can Dance 2022 06082022 tot 14082022 06082022 tot 14082022 Zeebrugge.

Van 30 juni 2022 tot 18 augustus 2022. Ketnet Zomertour strijkt neer in Zeebrugge op 10 juli. Ontdek LikeMe Sea en stap deze zomer binnen in de muzikale leefwereld van LikeMe met deze gloednieuwe belevingsexpo in Blankenberge.

De Deinse Feesten staan binnenkort weer voor de deur. Economie Witte kassa voor alle horecazaken in ruil voor zes procent btw. Alle info op wwwvisitroeselarebe.

Economie Brugge centrum mag van de Brugse ondernemers geen park worden. Het is maar een deel van het uitgebreide programma voor de komende zomer. Tot 28 aug 2022.

Dat vind je vandaag in Brugge niet meer Jan Lantsoght 61 voormalig uitbater van De. Tot 10 jul 2022. Laat het ons dan weten.

Parkies 2022 x Sint-Niklaas. Van Plopsaqua tot Ketnet Zomertour. Van 5 juli 2022 tot 16 augustus 2022.

Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere. Zeg et ne keer Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie. Naast de zomertour komt Ketnet deze zomer ook naar je toe met heel wat events.

De KetnetBand LikeMe Sarah Bavo en GameKeepers. De site zit ook boordevol doe-tips luisterverhalen muzieklijsten en tips over mediawijsheid. III-ième - Jan Jaap van der Wal UITVERKOCHT.

BruggeKust De zomervakantie staat voor de deur. Haven Opnieuw vrachtverbinding op Schotland. Welkom op de oudersite van Ketnet.

Zomeren in Tienen Ketnet Zomertour. Aalst viert Vlaanderen Feest. Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen.


Junior Musical Wat Vinden Jeremie En Emma Eigenlijk Van Elkaar Musical Kinderen Emma


Pommelien Thijs Caro Likeme Seizoenen Haar Draaien Actrice


Pin Van Margot Op D5r Ketnet Beste Vrienden Kijken


Pin On D5r


Liandra Sadzo Ketnet Zomertour In Tienen Was Super Thx Film Nieuws


Ketnet Musical Kadanza Together Vlaanderen Studio 100 Tickets Musical Musicals Musica


Pin Van Fauve Rogers Op Likeme


Anouk Maas Komend Seizoen In Goede Tijden Slechte Tijden Musicals Theater Prachtige Vrouwen Seizoenen Vrouw


Pin Op Nieuws


Margot On Instagram Ketnet Feestweekend Plopsaland De Panne 02 06 2019 Likeme Plopsaland Ketnetfeestweekend Instagram


Pin Van Leentje 3 Op Like Me Idool


Tommie Christiaan Anouk Maas En William Spaaij Hair Fotoshoot Musicals Achter De Schermen


Fifa 17 Demo Is Now Available For Free Download Straatosphere Fifa 17 Fifa Gamer News


Pin Van Tiany Vervoort Op D5r Mooie Serrie Televisieprogramma Beroemdheden Tieners


Angela Jakaj Angelajakaj Sleepy Girl Angela Girl


Ketnet Be Lanceert Mijn 5r De Plek Met Tips Voor Jouw Verhaal Online Tool Helpt Kinderen Met Hobbels In Het Leven Beroemde Mensen Kinderen Verhalen


Ketnet Zomertour Foto S Ketnet Zomertour Tienen Foto S

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel